Over Yura

Art Director / sr. UX Designer
Yura van Winden werkt als sr. UX Designer / Art Director bij Capgemini. Ze is verantwoordelijk voor het bedenken, ontwerpen en vormgeven van online ervaringen (websites en webapplicaties) en gespecialiseerd in usability / user / interface / web / design. Ze beschikt over een brede expertise en vakkennis. Daardoor kan zij de meest uiteenlopende projecten van concept tot eindprodect realiseren. Zie Portfolio

Online marketing
Yura heeft een online marketing training gevolgd van Marketingfacts Academy (M! Academy). Online marketingstrategie opzetten, welke online middelen je moet inzetten om een je marketingdoelstellingen te behalen. Marketingplannen ontwikkelen en analyseren of een inzet succesvol is geweest.
1. Affiliate Marketing
2. Customer Service
3. E-business
4. E-commerce
5. E-mailmarketing
6. Mobile marketing
7. Online advertising
8. Online Video
9. Online PR & Branding
10. Social Media Marketing

HFI-Certified Usability Analyst
Sinds december 2004 is Yura door Human Factors International een Certified Usability Analysts. Zij in staat informatieanalyses, taak analyse en usability testen uit te voeren. Ze ontwikkelt navigatie structuren en presentatie templates voor websites en applicaties, welke resulteren in gebruikersvriendelijke en functionele specificaties.

e-shop Yurada.nl
Yura is in 2006 de e-shop Yurada.nl | babycare & kids lifestyle gestart. Bij Yurada waande je je in een wondere wereld van de hipste hebbedingetjes voor de kids en baby’tjes! De e-shop Yurada.nl is december 2011 verkocht aan een nieuwe enthousiaste eigenaresse. Door de e-commerce webshop heb ik een brede ervaring opgedaan in online marketing met name in online advertising, e-mailmarketing, affiliate marketing en social media marketing.

Splitscreen
Splitscreen realiseerde creatieve projecten op het gebied van video en multimedia design die betrekking hebben met kunst of cultuur. Dit zullen voornamelijk projecten zijn waarin ruimte is voor experimenten, grensoverschrijdend denken en samenwerkingsverbanden. Splitscreen startte haar projecten in 1998 en bestond uit Tamara Ackermans (1976), Elle Lepoutre (1974) and Yura van Winden (1974).