01 februari 2006

DSW Zorgverzekeraar


DSW Online Workflow Richtlijnen. Voor de DSW Online Workflow Richtlijnen is door Yura van Winden een analyse van de bestaande workflows op dsw.nl en in Mijn DSW gedaan. Daarnaast is een concurrentie scan van enkele zorgverzekeraars uitgevoerd. Naar aanleiding van deze 2 bevindingen zijn richtlijnen tot stand gekomen. Voor de DSW Online Workflow Richtlijnen is het uitgangspunt om de drempel zo laag mogelijk te houden in de workflows belangrijk.

De richtlijnen hebben betrekking op het interactie- en visueel ontwerp van workflows die ontwikkeld worden voor DSW. Het document beschrijft de wijze van interactie, inclusief het visueel design.

DSW Online Applicatie Richtlijnen. Voor de DSW Online Applicatie Richtlijnen heeft Yura van Winden een template ontwikkeld, belangrijk was dat dit een flexibel DSW Online Applicatie Template is. Daarnaast heeft ze de richtlijnen geschreven voor de DSW Online Applicatie. Deze hebben betrekking op het interactie- en visueel ontwerp van applicaties die ontwikkeld worden voor DSW. Het document beschrijft de wijze van interactie, inclusief het visueel design.

Capgemini / febrauari 2006